Persona
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přístav

+14
Valerio Giacosa
Sebastian Michaelis
Crowley
Lowland
Mark Eric Caught
Rosalie Ovelleen
Alfio
Tracy Thompson
Em Phoenix
Milli
Jowaka
Shaky Rokogu
Jack Evans
Prince
18 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Přístav - Stránka 7 Empty Přístav

Příspěvek pro Prince Tue Mar 26, 2013 3:06 pm

First topic message reminder :

Přístav - Stránka 7 B7454a658e_92186652_o2

Místo které vám bylo popsané v dopise.Odtud budete odjíždět na Ostrov s vašimi budoucími spolužáky.
Přístav se nachází v Anglii, takže musíte také popsat jak jste se sem dostali.Je zde přistavená loď s obřím nápisem školy, takže není možné netrefit.
Prince
Prince
Ability Admin
Ability Admin

Poèet pøíspìvkù : 115

Návrat nahoru Goto down

Přístav - Stránka 7 Empty Re: Přístav

Příspěvek pro King Mon Apr 01, 2013 9:44 pm

/Mimochodem už jste dávno v jiném přístavu Very Happy
King
King
Hlavní Admin
Hlavní Admin

Poèet pøíspìvkù : 27

https://persona.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shaky Rokogu Mon Apr 01, 2013 9:44 pm

x'D
Shaky Rokogu
Shaky Rokogu
Novitius
Novitius

Poèet pøíspìvkù : 358

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Roose Tue Apr 09, 2013 2:25 pm

Měla jsem to štěstí že mě mů otec má zase po delší době tak rád, že mi zaplatil první třídu letadlem, když mi přišel ten podivný dopis o přijetí na nějakou školu. Já byla ale se svou spokojená! Právě jsem se tam dostala, ani ne měsím jsem tam byla a zase na novou, no myslela jsem si že mi z toho hrábne dřív než vůbec doletím do Anglie. Z letiště mě čekal vůz (opět od otce) do kterého jsem nasedla a ten mě dopravil až sem, před tu obrovskou loď. Měla jsem asi zpoždění, ani se ale nedivím z Ria doletět až sem, navíc když se váš let o několik hodin opozdí a pak musíte přestupovat zase na jiné letadlo, následně vám jedno letadlo uletí a zase takto dokola, no prostě cesta na zabití. Hlavní ale bylo že tu na konec jsem. Došla jsem až k můstku a ukázala dopis, jen pokrouzili hlavou a pustili mě na palubu lodi. Já jsem jen čekala co bude až se ta loď rozjede...bude mi špatně? Kdo ví, nikdy jsem lodí nejela, jen trajektem a to nebylo zrovna nejlepší, moc málo místa.
Lucy Roose
Lucy Roose
Novitius
Novitius

Poèet pøíspìvkù : 6

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kim Yong Eul Mon Apr 15, 2013 5:09 pm

PŘÍSTAV
Tahle země vypadá opravdu jinak, než Korea... Byla jsem trochu překvapená a zvědavá, ale zároveň jsem měla trochu strach. Stiskla jsem ruku a tím pádem trochu pomačkala dopis, který jsem v dlani svírala. Také jsem se těšila na svůj nový život. Po těch nic moc létech to bude snad něco lepšího, možná i záživnějšího.
Vystoupila jsem z auta a usmála se na naše, kteří mě sem dopravili. Chvilku jsem nevěděla, jak se s nimi rozloučit, protože mi došla slova. Přeci jen se s nimi teď nějakou dobu neuvidím... A z druhé strany je to jen škola... Zamávala jsem jim v náznak rozloučení a pohnula rty. Mějte se hezky, brzy se uvidíme, usmála jsem se. Napíšu vám dopis! trklo mě ještě a zatvářila se o něco veseleji. Doufám, že vám udělá takovou radost jako mě tenhle, co držím... dodala jsem si pro sebe v duchu.
Otočila jsem se směrem k lodi, pomalu jsem se nadechla a hned zase vydechla. To zvládneme, pronesla jsem směrem k mé kočce - Nyuu, která se mi lísala k noze. Naposled jsem věnovala jeden milý úsměv svým rodičům a vydala se vstříc něčemu novému.
Kim Yong Eul
Kim Yong Eul
Novitius
Novitius

http://mirainochance.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Roose Mon Apr 29, 2013 4:37 pm

Když jsem se dostala na palubu, Toe se mi přitulila k noze. Koukala jsem se do dáli a uviděla nějakou dívku. Mile jsem se usmála a opřela se o zábradlí. Toe se na mě stále dívala těma svýma kouzelnýma očkama. Byla tak moc kawaii když byla hodná. Horší to bylo když chtěla něco k jídlu. Koukla jsem se na onou dívku co se přibližovala. "Ahoj." Usmála jsem se na ní. Nebyla jsem ve stresu, mě nevadila společnost a nebyla jsem stydlivá, takže to ani takový problém nebyl. Když Toe uviděla její kočku, ani moc nereagovala...Přeci jen liška a kočka...co by si měly vyčítat.
Lucy Roose
Lucy Roose
Novitius
Novitius

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kim Yong Eul Thu May 02, 2013 6:13 pm

Jen tak jsem tam stála a ani nečekala, že by mi někdo věnoval pozornost. Absolutně jsem netušila, jak s někým navázat kontakt, protože jsem k mé smůle neměla nikdy pravé přátele a v poslední době se zbavila i těch falešných. Otočila jsem se na dívku, která na mě promluvila a prohlédla si jí. Měla jemnou tvář a byla hezky upravená. Najednou jsem se trochu začala stydět, že jediné, co jsem kdy se svými vlasy provedla, bylo, že jsem je svázala do culíku a sem tam i připevnila na ofinu nějaká pírka. I tak jsem si ale nepřipadala jako tichá myš, protože blonďatá Korejka s modrýma očima se asi jen tak nevidí. Pravda je, že tohle mám po mamce, která je z Evropy. Po sáhodlouhém vnitřním přemýšlení mi pohled padl ještě na malinkaté zvířátko vypadající jako liška. Pousmála jsem se, ale hned na to uhnula pohledem. Zkrátka jsem se styděla. A-ahoj... pozdravila jsem s lehkým zakoktáním. Rozhodla jsem se říct i něco dalšího, abych tam nestála jak pecka a nepřipadala jí nějak uzavřená. Jsem Yong Eul... Těší mě... zamrkala jsem a doufala, že se taky představí. Nějak mi vyschlo v krku a já nevěděla jak nebo na co se jí zeptat.
Kim Yong Eul
Kim Yong Eul
Novitius
Novitius

http://mirainochance.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7